Vučić u Gadžinom Hanu: Razvoj privrede i otvaranje radnih mesta prioriteti

zgradnja saobraćajnica, otvaranje novih radnih mesta kao i razvoj opština na jugu Srbije biće prioriteti na kojima će se raditi u narednom periodu, rekao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u Gadžin Hanu.

Ulaganje u industrijsku zonu kako bi se privukao što veći broj investitora, razvoj turizma, izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže bile su tema razgovora, dodao je predsednik opštine Gadžin Han, Milisav Filipović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se sastao u Gadžinom Hanu sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i predsednicima svih opština Nišavskog okruga. Građanima koji su ga dočekali ispred Doma kulture u toj opštini poručio da je to sastanak koji se tiče njihove budućnost i da će u naredne dve godine u tom kraju biti urađeno više nego u prethodnih 20. Ispred Doma kulture okupio se veliki broj meštana, a Vučić ih je zamolio da se raziđu, kako bi čuvali zdravlje i pozvao je još jednom sve građane da se vakcinišu.

Najavio je da će mnogo biti uloženo u obnovu puteva, jer to mnogo znači u opštinama sa velikim brojem sela i zaselaka.

Što se tiče opštine Gadžin Han, prioritet je razvoj privrede, turizma i izgradnja industijske zone za dovođenje novih investitora kako bi se otvorila nova radna mesta, jer u privredi trenutno ima 200 radnih mesta. Prvo će se raditi na izgradnji industrijske zone koja će se nalaziti na ulazu u Gadžin Han, ispred bivše fabrike ,,Zateks”.

Putna infrastruktura je dodaje predsednik u dobrom stanju, ali je potrebno uraditi saobraćajnice do dva sela- Jagličje i da se spoji put od Duge Poljane do Miljkovca. Ovo je prva poseta nekog predsednika Republike Srbije opštini Gadžin Han.

Related posts

Država prodaje na licitaciji u Nišu 115 vozila

Administrator

VUČIĆ U POSETI BANJALUCI

Administrator

SRBIJA NAREDNIH 5 DANA POD KLJUČEM

Administrator