Uslužni centar – korak bliže građanima

Novi Uslužni centar Uprave za društvene delatnosti otvoren je u ulici Nade Tomić broj 13, preko puta Policijske uprave Niš. To je mesto gde građani mogu predavati zahteve za ostvarivanje svojih prava iz oblasti socijalne zašatite, invalidske, invalidsko-boračke zaštite i prava predviđena Zakonom o finansijskoj podršci porodici sa decom.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, koja je obišla Uslužni centar, istakla je da je njegovim otvaranjem učinjen korak bliže građanima i osobama sa invaliditetom izgradnjom rampe, spuštanjem trotoara i obzbeđenim parking mestima neposredno ispred prijemne kancelarije.

Želimo da sve usluge gradskih uprava približimo građanima gde mogu lako, brzo i bez čekanja da podnesu zahtev i završe posao, istakla je gradonačelnica Niša.

Gluvim i nemim osobama na usluzi su zaposleni u Gradskoj upravi koji se služe znakovnim jezikom, navela je Dragana Sotirovski najavljujući početak sezone na prilagođavanju trotoara i drugih pozicija u gradu za osobe sa invaliditetom.

Vršilac dužnosti načelnice Uprave za društvene delatnosti Кatarina Mitrovski rekla je da se pored ulaza u prijemnu kancelariju nalazi sanduče u koje građani mogu da ostavljaju svoje primedbe, predloge, sugestije i pohvale uz svakodnevnu dostavu Кabinetu gradonačelnice u cilju što bolje i uspešnije komunikacije sa građanima.

/juznevesti.info/grad Niš

Related posts

Još 54 pozitivnih na kovid u Nišu, 50 u Vranju, jedan u Leskovcu

Administrator

Do sada je u Nišu dato 50 280 doza vackina

Administrator

Grdana Bjeletić je novinar koja kopira tekstove sa sajta grada Niša i širi lažne vesti

Administrator