Počinje revakcinacija građana

Revakcinacija građana koji su vakcinu protiv virusa korona primili prvog dana masovne imunizacije, 19. januara počinje u utorak, 9.februara.

U niškom Domu zdravlja kažu da imaju dovoljno obučenih radnika i da zbog revakcina neće čekati oni koji dolaze po prvu dozu.

Revakcinacija zdravstvenih radnika koji su primili Fajzerovu vakcinu je urađena. Revakcinisano je 1841 radnika što je stoprocentni rezultat. Sada počinje revakcinacija sa 24.850 kineskih vakcina koje su primili građani.Revakcinacija će se raditi u svim ambulantima gde su građani vakcinisani, a mi pozivamo sve sugrađane da dođu na revakcinaciju”, kaže profesor dr Milorad Jerkan, direktor Doma zdravlja u Nišu.

direktor Doma zdravlja Niš Milorad Jerkan

Dva dana pre zakazane revakcinacije građani će dobiti podsetnik putem SMS poruke i mejla da treba da dođu na revakcinaciju.

“Kada je u pitanju revakcinacija građani ne moraju da brinu jer će biti vakcina za sve i to one kojima su i vakcinisani. Procedura je bila takva da, kada je neko vakcinisan istog trenutka je odvajana i vakcina za revakcinaciju”, kazao je Jerkan.

Related posts

U Jablaničkom okrugu 13 novoobolelih

Administrator

NAGLI SKOK BROJA OBOLELIH U VRANJU

Administrator

Najava radova

Administrator