Otkriven plan opozicije za rušenje vlasti Srpske napredne stranke na jugu Srbije

Prema nezvaničnim informacijama, predstavnici dela srpske opozicije uz pomoć pojedinih novinara i medija osmislili su plan kako da smene vlast Srpske napredne stranke (SNS) na jugu Srbije i  Nišu na vanrednim parlamentarnim izborima koji bi trebalo da budu održani zajedno sa predsedničkim, najkasnije 3. aprila 2022. godine.

“Novinarka Gordana Bjeletić,  koja je javnosti poznata kao novinarka koja pretežno kopira vesti sa gradskog sajta Niša , poverila se svom prijatelju kako namerava da pred izbore maksimalno poveća broj izmišljenih tekstova, lažnih vesti kojima će maksimalno pokušati da utiče da SNS na jugu Srbije izgubi vlast u mnogim gradovima”, navodi naš izvor blizak novinarki Bjeletić.

Gordana Bjeletić je glavna i odgovorna urednica portala Južne vesti iz Niša, gde radi od januara 2019. godine i bila je dugogodišnja novinarka i dopisnica brojnih medija sa juga Srbije.U Južne vesti je došla posle nekoliko godina provedenih na TV N1.

“Goca mi je u poverenju rekla da ima dogovor sa glavnim opozicionim šefom da ruši Vučića na jugu, a cilj joj je prvenstveno Niš”, rekao nam je naš izvor.

Dodao je da se Bjeletić požalila da će biti izuzetno teško “srušiti” sadašnju gradonačelnicu Niša jer kako ona navodi, Dragana Sotirovski je “trvrd orah” i da nju treba “maksimalno gaziti” jer je narod podržava i jer je i sama novinar, vrlo sposobna i obrazovana žena.

“Čak je iznela tvrdnju da se nadala da će gradonačelnik biti Zvezdan i da je njega lakše oboriti ali se stranka dobro organizovala i u poslednjem trenutku donela odluku da ipak gradonačelnik Niša bude Dragana Sotirovski, što za opoziciju predstavlja jako čvrst zid koji će se teško srušiti”, objasnio je naš izvor.

Kako se Sotirovski nalazi na visokm položaju u SNS-u, naš izvor navodi da je ona prva meta kada dođe trenutak da se krene u akciju rušenja SNS-a na jugu Srbije.

“Pored toga saznajemo da je Gordana Bjeletić u dogovoru sa njenim šefom dobila obećanja ako sruše SNS sa vlasti u Nišu, da će dobiti stan u vrednosti od pola miliona evra kao i pozamašnu svotu novca”, tvrdi naš izvor.

Takođe naš izvor navodi da je namera i želja Gordane Bjeletić toliko velika da sruši SNS da “neće birati sredstva i količinu laži koje će prosipati na medijima” koji su pod kontrolom opozicije.

Naš izvor kaže da je ona navela da je budžet grada Niša dovoljno veliki da finansira aktivnosti opozicije u rušenju Aleksandra Vučića na svakim narednim izborima.

U nameri da proverimo tvrdnje koje je za naš portal izjavio izvor, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Gordanom Bjeletić ali se ona nije javljala na broj telefona koji je poznat našoj redakciji.

Autor: A.Š.

Related posts

NIŠLIJE (19) POD DEJSTVOM ALKOHOLA UKRALI AUTOBUS: Mladići pravili haos po gradu, udarali u vozila na koja su naišli

Administrator

NAGLI SKOK BROJA OBOLELIH U VRANJU

Administrator

Još 59 novozaraženih u Nišu, 8 u Leskovcu, u Vranju 112

Administrator