JKP „Naissus“: Naredna tri dana prekidi u vodosnabdevanju na Vizantijskom bulevaru.

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

U toku su neophodni radovi na vodovodnoj mreži na Vizantijskom bulevaru. Intervencije će se obavljati danas, sutra (u petak 19.02.2021.god.) i u ponedeljak (22. 02.2021.god.), saopštilo je JKP Naissus Niš.

U vremenu od 8 do 15 sati biće povremenih kratkotrajnih prekida u vodosnabdevanju (u ova tri dana), na prostoru Vizantijskog bulevara, od Bulevara Nemanjića do Bulevara Medijana, u pojedinim delovima, ne na celom prostoru, dodaju u saopštenju.

Planirane radove ovo preduzeće sprovodiće i na drugim lokacijama.

Gornja Vrežina
Voda curi u voćnjaku, nužan je iskop u Gornjoj Vrežini, iznad pumpne stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjoj Vrežini.

Gornji Matejevac, ulica Padinska br. 2
Voda na površini, potreban je iskop u Padinskoj ulici br. 2, u Gornjem Matejevcu. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca (ulice: Padinska, Gavrila Principa, Кarićeva i deo Matejevačkog puta.

Кnez Selo
Voda na ulici, potreban je iskop na dve lokacije u Кnez Selu, kod okretnice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кnez Selu.

Selo Jelašnica
Voda na ulici, nužan je iskop u centru sela, kod pekare“Braško“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru u centru sela Jelašnica.

Related posts

NIŠLIJE (19) POD DEJSTVOM ALKOHOLA UKRALI AUTOBUS: Mladići pravili haos po gradu, udarali u vozila na koja su naišli

Administrator

Od korone preminuo jedan od najuglednijih ortopeda u Srbiji

Administrator

Niški gradski odbor Srpske napredne stranke ostao je bez poverenika

Administrator