GRDANA BJELETIĆ KORISTI N1 ZA MANIPULACIJE U ŽELJI DA BUDE PRIKAZANA KAO ŽRTVA. GRDANA IZNOSI NEISTINE I LAŽI O NAŠIM JUŽNIM VESTIMA

Grdana Bjeletić preko N1 je optužila naš portal da radi isključivo za interese SNS i da napada sve protivnike ove stranke, ali i kako su rekli “pravi portal Južne vesti”. Međutim, isitna je drugačija.

Južne vesti i njihova glavna urednica Grdana Bjeletić izvukli su iz konteksta izjavu gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski da je na jednoj televiziji navodno izjavila “da je ugovor sa firmom koja izvodi radove na glavnom trgu raskinut” iako izjava glasi – da će ugovor biti raskinut ako se ne ubrzaju radovi.

Takođe, Južne vesti su objavile da je gradonačelnica poručila da “postoji dogovor da svi funkcioneri na lokalu ignorišu Južne vesti”, iako se iz priloženog vidi da je gradonačelnica jasno izjavila da ” Svi mediji koji manipulišu našim odgovorima neće ih dobijati ubuduće”.

ovo ipak nije emitovano, već su se poslužili još jednim napadom na naš portal optužujući da smo provladin medij i time stavljajući etiketu.

Naša redakcija portala “Južnevesti.info” naglašava da niko ne pritiska novinare, samo se iznose činjenice.

“Niko ne pritiska novinare niti im preti, ali se ni ne koristi lažima. Samo su iznete činjenice i istina. Sami su rekli da je to vrsta targetiranja. Mi se, međutim, pitamo , šta mi to radimo što oni već nisu uradili? 

Prvo, napali su direktno na svom portalu gradonačelnicu Niša. Zatim su njene izjave uzimali iz konteksta i plasirali po portalima. 

Kako sebe nazivaju “pravi portal” Južne vesti su ne birajući reči, a slobodno možemo reći i kršeći novinarsku etiku plasiranjem izjava izvučenih iz konteksta gradonačelnice Niša, napravili direktnu kampanju protiv gradonačelnice Niša i vladajuće stranke”.

Related posts

Isplata subvencija za poljoprivredu od 10.marta

Administrator

Proglašen DAN ŽALOSTI U SRBIJI zbog smrti Đorđa Balaševića

Administrator

Vučić u Gadžinom Hanu: Razvoj privrede i otvaranje radnih mesta prioriteti

Administrator