Grdana Bjeletić je novinar koja kopira tekstove sa sajta grada Niša i širi lažne vesti

FOTO: printscreen N1

Gradonačelnica Niša reagovala je na neistinito izveštavanje takozvane novinarke Gordane Bjeletić a tekst prenosimo u celosti:

“I tako neki “veliki” niški novinari odlučiše da pokušaju da uredjuju sajt Grada Niša i da na portalima i društvenim mrežama polemišu da li odredjenih tema sa sastanaka ima u datoj informaciji ili ne, pa odoše i korak dalje da uredjuju vesti na sajtu SNS (a pravila uopste ne znaju) i o tome prave tekstove za “čitane” portale, pa čak i da od sjajnih servisnih informacija pokušaju da prave orkestriranu kampanju protiv vlasti. Zaneli se toliko da su zaboravili da im je gradonačelnica jedna od najnagradjivanijih novinarki u Srbiji, posebno u istraživačkom novinarstvu pa se jadni muče, muče i muče osmišljavajući tekstove i naslove, zaboravljajući prve lekcije iz novinarstva-ŠTA JE VEST!
Novinari koji ne izlaze na teren no tekstove prave prepisujući informacije sa sajta grada i moje zvanicne stranice, danas zbog pokretnih stepenica izadjoše na teren! Konačno će imati bar jedan autorski tekst za radnu listu! Bravo za njih, a naravno bravo i za nas koji radimo, gradimo, čistimo, dogovaramo, napredujemo jer NIŠ ide BRŽE, JAČE I BOLJE!!!!
SRBIJA JE VEČNA DOK SU JOJ DECA VERNA! ŽIVELI”

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski

“I tako se “najveći” medju “velikim” pronadjoše u mom postu apostrofirajući da sam ljuta baš na njih! WOW!!!
Podsetiše me na onu staru poučnu priču o čoveku koji je ukrao košnicu. Osvanu autorski vikend tekst osobe koju sam, kada sam svojevremeno odbila jednu TV kuću preporučila za dopisnika i koja je tu ponudu nije odbila. Setih se toga pa mi je sada zbog pomenutog autorskog teksta još milije!
A da se muče, muče se… Pokazuju elementarno neznanje i naravno, manipulišu- od sadržaja poziva za dogadjaj do “šta bi bilo kad bi bilo”…
Da ne bude zabune, u svim pozivima za dogadjaje na kojima prisustvujem to i jasno piše! Okliznuše se medjutim sada ti “najbolji” pa počeše da filozofiraju. Ajd da im razjasnim:
-odgovorna sam svim Nišlijama, a posebno onima koji su na poslednjim izborima dali SNS 16.000 glasova više nego pre 4 godine!
odgovorna sam gradskim odbornicima koji su me izabrali!
-odgovorna sam većnicima, pomoćnicima, predsednicima GO, načelnicima, direktorima i svim saradnicima koji čine veliki tim posvećenih ljudi koji se bore za grad u kome žive!
odgovorna sam predsednici Vlade, ministrima i predsedniku države!
odgovorna sam predsedniku SNS Aleksandru Vučiću!
Urednicima medija nisam odgovorna! I nisam ljuta ni na njih, ni na njihove redakcije. Teško se ljutim, a teško i ćutim jer 25 godina novinarskog staža nije malo. I baš zato što se odlično poznajemo ne blokiram na fb novinare ali ih za prijatelje biram. I baš zato i okončavam ovu prepisku jer sa nekoliko autorskih tekstova koje sam vam izmamila, smatram da sam dovoljno pomogla da budete aktuelniji i da gazde budu zadovoljne februarskom radnom listom. Doduše, prvo ste morali na teren, a onda i u duboku analizu mog prvog posta i to preko mog fb prijatelja koji vam je bacio udicu… I opet će, posle ovoga.
Oo, umalo da zaboravim:
BRŽE,JAČE, BOLJE i sve je po zakonu u gradu!
BRRŽE, JAČE, BOLJE za svu našu decu!
BRŽE, JAČE, BOLJE radiće i stepenice ali tek posle “probnog rada”!
Živi mi bili i samo se smejte i to glasno, što glasnije da se čuje do Subotice, Užica, Negotina, Preševa pa i šire jer o dobrim rezultatima treba što glasnije”

FOTO: printscreen N1
Gordana Bjeletić – samoprozvana novinarka

Related posts

MIHAJLOVIC: Iz Niša kreće realizacija najvećeg projekta za podizanje energetske efikasnosti

Administrator

Obilazak lokacije budućeg akva parka i naselja Nikola Tesla

Administrator

Gradonačelnica Niša na terenu: ukloniti veliku deponiju kod Gornjeg Međurova

Administrator