Goran Đorđević novi načelnik Komunalne milicije u Nišu

Novi načelnik Komunalne milicije u Nišu je Goran Đorđević, diplomirani pravnik, koji je do sada bilo zaposlen u Gradskoj upravi, saopštila je gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski. Sotirovski je dodala da je direktorka Turističke organizacije Niša dala otkaz na na njen nalog, jer je prekršila Zakon o javnim službama i Zakon o preduzećima.

Nakon reforme gradske uprave u Nišu, Komunalna milcija dobila je novog načelnika. Novi načelnik je Goran Đorđević diplomirani pravnik, saopštila je gradnočelnica Niša, Dragana Sotirovski. Istakla je da novog načelnika čeka puno posla i da će pored kontrole poštovanja epidemiološki mera više pažnje biti posvećeno i na vlasnike pasa, kao i na kontorlu vanpijačne prodaje i stvaranje divljih deponija.

Gradonačelnica Sotirovski je dodala da će biti zaposleno još petoro komunalnih milicionera.

Direktorka turističke organizacije Danka Milojkovića, dala je otkaz na nalog gradonačelnice jer je prekršila više zakona.

Za sada se ne zna ko će biti novi direktor TON-a, dodala je Sotirovski. Na nekoj od narednih Skupština biće biran direktor Turističke organizacije.

Related posts

Do sada je u Nišu dato 50 280 doza vackina

Administrator

Niš dobio 150.000 maski

Administrator

Položeni venci na spomen obeležjima žrtvama NATO

Administrator