Bez vode do 15 sati deo Jagodin male i Gornja Vrežina

U Jagodin mali biće nastavljeni radovi na uglu ulica Čegarske i Bogdana Popovića, a u Gornjoj Vrežini radnici Vodovoda popravljaće kvarove na vodovodnoj mreži, zbog čega domaćinstva u neće u ovim delovima Niša imati vodu do 15 sati. Cisterne sa pijaćom vodom biće postavljene u oba dela grada.

Vode na slavinama neće biti u Jagodin mali na prostoru od Pantelejske ulice do kasarne Knjaz Mihailo, navode iz JKP Naissus.

U prekidu je vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u naselju Jagodin mala, na prostoru od Pantelejske ulice do kasarne (i kasarna) Knjaz Mihailo (ulice na levoj strani: Čegarska, Bogdana Popovića, Jovana Jovanovića Zmaja, Petra Balje, Lovćenska, Velebitska, deo Zlatiborske i deo Kosovke devojke) – kažu iz preduzeća.

Zbog sanacije havarije na potisnom cevovodu u naselju Gornja Vrežina sinoć oko 23 sata meštanima je zatvorena voda, saopštavaju iz Naissus.

Dok ne dobiju vodu, dodaju, građani će moći da je uzmu iz auto-cisterni u ulici Kosovke devojke, kod kuhinje dečije ustanove “Pčelica“ u Jagodin mali, a cisterna sa pijaćom vodom biće na raspolaganju i meštanima Gornje Vrežine.

Kvar se dogodio i u ulici Milorada Veličkovića kod škole u Gornjem Međurovu, a i tamo se očekuje da popravka bude završena do 15 sati.

Related posts

JKP „Naissus“: Naredna tri dana prekidi u vodosnabdevanju na Vizantijskom bulevaru.

Administrator

JKP „Parking servis“ – Niš: Otklanjanje kvarova usled nevremena i obeležavanje signalizacije

Administrator

Planirana isključenja na području Ed Pirot za 18.03.

Administrator