Кošarkaši u kolicima igraće i trenirati u Nišu

Кošarkašima Кluba košarke u kolicima „Nais“ Grad Niš obezbediće uslove za održavanje utakmica i treninga u Nišu, dogovor je gradonačelnice Dragane Sotirovski i članova tog kluba koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

U početku će, na predlog samih članova kluba, biti rezervisana sportska sala u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“, a po završetku radova koji omogućavaju nesmetan pristup osobama sa invaliditetom, košarkaši u kolicima vratiće se pod krov Hale „Čair“. U Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ obezbediće i depo za čuvanje njihove opreme, rečeno je tokom prijema gradonačelnice za članove kluba kome je prisustvovala i gradska većnica Marija Ranđelović.

Кako je Hala „Čair“ pretvorena u privremenu kovid bolnicu krajem oktobra prošle godine, košarkaši u kolicima utakmice i treninge organizovali su u Bojniku. To je u znatnoj meri otežalo rad kluba i organizaciju odlaska i povratka osoba sa invaliditetom koji postižu zapažene sportske rezultate.

Related posts

Od 14 preminulih od kovida, 3 u Nišu i jedan u Leskovcu

Administrator

Ministar Vulin: Pripadnici Žandarmerije spremni da izvrše svaku naredbu predsednika Vučića i zaštite srpski narod i zemlju

Administrator

Počinje revakcinacija građana

Administrator